Чергова підтримка від партнерів

Ні введення воєнного стану на території України, ні складнощі та виклики, що стоять перед громадами через збройну агресію російської федерації, не стали перепоною для зміцнення міжнародних звʼязків громади з партнерськими організаціями.

Так, у Лубенській територіальній громаді продовжується співробітництво з проєктом USAID «ГОВЕРЛА», яке було започатковане ще у 2021 році. Цього разу 17 серпня, у рамках проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування», Лубенська міська рада  для потреб громади отримала першу партію сучасних бензинових генераторів.

Така допомога є, як ніколи, доречною, адже в умовах воєнного стану і очікування досить напруженого опалювального сезону таке обладнання надасть можливість оперативно реагувати на можливі надзвичайні ситуації та зменшити їх негативний вплив на населення громади та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли тимчасовий прихисток на Лубенщині.

Від імені лубенців не втомлюємося дякувати проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за небайдужість і підтримку та сподіваємося на подальше зміцнення партнерства і реалізацію спільних проєктів задля розвитку громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови