Вітаємо з Днем Незалежності України!

Шановні лубенці, мешканці Лубенської територіальної громади!

Дорогі земляки!

24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями.

Нині, в умовах агресії з боку Росії, ми продовжуємо боротьбу за власну свободу та незалежність.

Наша Незалежність знову освячена життями наших співвітчизників. На Українському прапорі кров багатьох кращих синів і дочок нашої держави. Серед них і наші з вами земляки-лубенці. Прощаємося з ними ми й цими днями. Вічна їм слава, пам’ять та наша вдячність.

Сьогодні Україна ефективно стримує російський збройний напад завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося до звільнення від окупанта останнього сантиметра української землі. Тож наше суспільство має консолідуватися для перемоги над агресором та розбудови держави як демократичної правової країни в сім’ї європейських народів.

Незалежність для українців – це передусім нові можливості та торжество прав людини. Це змога дихати на повні груди повітрям свободи після століть неволі, коли ми жили за чужими правилами у несправедливості та репресіях, брали участь у чужих війнах. Тепер майбутнє країни – в руках кожного з нас.

У світі є лише одна країна, де дихається легко і вільно, сонечко світить яскравіше і розкішно цвіте бузок. Це земля наших батьків, край твого дитинства, де завжди відчуваєш себе вдома, – Твоя Україна.

Ми обов’язково переможемо! Тримаймо стрій! Все буде Україна!

З Днем Незалежності!

 

Лубенський міський голова                            Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови