Оперативна інформація станом на ранок 24.08.2022 р.

182-й день героїчного протистояння України російському воєнному вторгненню.

День Незалежності нашої держави!

На території Лубенської громади ситуація на ранок 24 серпня змін не зазнала, залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Наразі варто пам’ятати, що підступність ворога, який з ненавистю до всього українського, національного, патріотичного розриває вогнем і снарядами Україну, спрямована саме на незалежність нашої країни. А значить цілком імовірно, що посиляться обстріли з артилерійсько-мінеметного озброєння, можуть бути здійснені масовані ракетні удари по всіх регіонах України. Намагаючись довести свою могутність вороже військо здатне на провокації та варварство як на окупованих територіях, так і на лінії зіткнення.

Дотримуйтесь заходів та алгоритмів безпеки, обмежень правового режиму воєнного стану, пильнуйте ситуацію і дії підозрілих осіб, інформуйте про них компетентні органи. Не розголошуйте відомостей про діяльність та переміщення наших підрозділів та місця влучання ворожих снарядів, не допомагайте ворогу і не піддавайтесь паніці.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи. Ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Сьогодні впродовж дня на околицях міста триватимуть навчальні стрільби та тренування зі зброєю. Зберігайте спокій.

Повідомляємо мешканцям громади, що  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Тримаймо стрій!

Разом до перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови