Пам'яті Героя України Вадима Гетьмана

У с. Снітин днями відбувся 12-й «Кубок Героя України Вадима Гетьмана" з мініфутболу, присвячений Дню Незалежності України» та на підтримку Збройних Сил України. Його організували і провели сектор з питань фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту виконкому Лубенської міської ради, місцеві фермерські господарства, Литвяківський старостат.

Присутніх привітали перший заступник Лубенського міського голови Олег Соболєв, начальник Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко, голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, староста Литвяківського старостинського округу Валерій Ночовний, голова Новооржицької селищної ради Анатолій Тітенко.

А далі відбулися змагання, у яких взяло участь дев’ять команд : «Литвяки», «Арсенал» (Ісківці), ФК «Березоточа», «Колос» (Тарандинці), «Сталь» (Ждани), ФК «Клюшниківка», «Олімпія» (Вовчик), «Олімпія-2» (Вовчик), ФК «Кснятин» (Снітин). Вони були розподілені за «сліпим» жеребом, на три підгрупи – «А», «Б» і «В».

Технічні результати поєдинків у групах були такі: «Клюшники» – «Колос» 0:1, «Клюшники» – «Сталь» 1:2, «Сталь» – «Колос» 2:1, «Литвяки» – «Березоточа» 2:0, «Литвяки» – «Арсенал» 1:6, «Березоточа» – «Арсенал» 0:6, «Кснятин» – «Олімпія» 1:2, «Кснятин» – «Олімпія-2» 5:0, «Олімпія» – «Олімпія-2» 2:0. Цікаво і напружено відбувалися ½ фінали турніру, У першому півфіналі вовчицька «Олімпія» мінімально здолала з рахунком 1:0 місцеву команду «Кснятин», а у другому жданівська «Сталь» перемогла молодий ісківвський «Арсенал» – 3:2 на її користь.

У матчі за бронзові нагороди юнаки з Ісківець переграли з мінімальним рахунком 1:0 місцевий «Кснятин». У головному фіналі зустрілися «Сталь» (Ждани) і «Олімпія» з Вовчика. У напруженій боротьбі справедливу перемогу святкували жданівчани – 3:2 на їх користь.

На урочистому закритті пам’ятного турніру призерів та переможців змагань були присутні голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, завідувач сектору з питань фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту виконком Лубенської міської ради Іван Тузов.

Кращими гравцями визнані Максим Яременко («Олімпія»), Владислав Денисенко («Арсенал»), Артур Гаджієв («Кснятин»). Переможець та призери отримали кубки, медалі і грамоти.

Гравці місцевої команди «Кснятин» брати Гаджієви, чинні воїни ЗСУ, запропонували усі преміальні кошти від команд покласти до благодійної скриньки для підтримки Збройних Сил України, що було і зроблено.

Загалом під час заходу 33 427 грн будуть передані благодійному фонду «Мелек», який очолює Ірина Подфедько.

Спонсорами цьогорічного Кубка стали: голова фермерського господарства «Крапля» Сергій Шевченко, директор приватної агрофірми «Агротехнологія» Валерій Хопта, ФОП Юрій Костюк, директор ТОВ «Еліт-Агро» Володимир Литовка.

Тож Почесну грамоту від районної ради за пропаганду здорового способу життя та розвиток спорту на території Снітина отримав капітан команди «Кснятин» Василь Материнський.

Також був нагороджений Василь Омельянець, як є одним із засновників турніру.

Під час їх проведення присутні глядачі спостерігали за виступами місцевої циркової студії «Юність». Також наймолодших місцевих дітей розважало святкове лубенська агенція «Твіст». І, звичайно ж, традиційно всі охочі мали можливість покуштувати на місцевому стадіоні з великого казану смачного козацького куліша, якого традиційно приготували Людмила Материнська і Леся Кілочок.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови