У міській раді провели традиційну акцію "Школярик"

Вже близько 20 років поспіль відділ сім'ї, молоді та спорту, служба у справах дітей спільно з владою громади проводять традиційну акцію «Школярик» напередодні свята 1 вересня для соціально незахищених категорій населення. А відтак, яскраві пакунки з канцелярським приладдям до Дня Знань отримає 165 дітей із багатодітних родин, сімей ВПО та учасників бойових дій, які йдуть до першого класу.

Цей навчальний рік буде непростим, оскільки він триватиме в умовах повномасштабних військових дій, атож відтепер до школярів вищезгаданих категорій приєднаються й діти вимушено переміщених осіб, яких також не оминули увагою та турботою.

Поспілкувавшись з найменшими мешканцями громади та їхніми батьками, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко побажав юній аудиторії успішного й безпечного початку нового 2022-2023 року та разом з начальником відділу сім’ї, молоді та спорту Світланою Скибою вручив пакунки зі шкільним канцелярським приладдям. Кожен такий набір містив у собі зошити для письма, кольорові олівці, фарби для малювання, ручки, пенали та інші необхідні знаряддя, що знадобляться у навчанні.

Цього навчального року у закладах загальної середньої освіти громади планує навчатися понад 7 тис. учнів, тож побажаймо школярам та викладачам успішних та мирних учнівських буднів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови