Лубенському міському центру реабілітації дітей з інвалідністю – 11 років!

11 років роботи з особливими дітьми – дітьми з обмеженими можливостями здоров'я, які потребують любові, розуміння, підтримки, допомоги з комплексної реабілітації та робота із батьками, які виховують цих дітей. 11 років самовідданої роботи зі створення, розвитку, самовдосконаленню, надбання досвіду.

 Під пильним оком та постійною увагою наших фахівців діти з 9 громад Лубенського району. Кожна - індивідуальна, у кожної своя «історія». Та кожне їхнє досягнення – це наша спільна перемога. Ми з радістю зустрічаємо їх, бо вони всі для нас близькі. У цих дітей вкладені зусилля всього колективу.

Сьогодення складне... Це випробування для кожного. Фахівці Центру продовжують працювати в умовах карантину та воєнного стану, надаючи необхідні реабілітаційні послуги дітям.

Бажаю всім працівникам Центру міцного здоров’я, оптимізму, працьовитості, щастя, невичерпного джерела енергії й великого прагнення до загального успіху і добробуту. Нехай ваша доброта та чуйність повертаються вам людською любов’ю і повагою.

 

Директор Центру      Оксана ПОГРЕБНЯК

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови