Прибери своє місто!

Для кожного із нас Лубенська громада є домом та спільним місцем проживання. І для того, хто тут народився, і для того, хто, переїхавши з інших регіонів обрав її для свого подальшого життя не повинно бути байдуже що оточує його навкруги.

А, отже, чистота та охайність вулиць, парків, скверів, прибудинкових територій, зовнішній вигляд будівель - вимагають об`єднання інтересів міської влади, громадян, підприємств та, найголовніше, доброї волі людей, їх бажання не просто бачити свою громаду красивою та гостинною, а й брати постійну участь у наведенні й підтриманні порядку.

Звертаємося до всіх мешканців Лубенської територіальної громади, керівників підприємств , установ, організацій, громадських об’єднань не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою - навести порядок на подвір’ях, прилеглих та закріплених територіях.

Спільно будемо здійснювати поточне утримання дерев, клумб, тротуарних газонів та зелених майданчиків на територіях, прилеглих до споруд та будинків; доглядати за зеленими насадженнями. Мешканці мають знищувати бур’яни на своїх приватних садибах та ділянках поблизу них.

Наближається чергова річниця заснування міста Лубни, вже 1034-та. Готуючись до цієї дати, давайте наведемо лад навколо себе.

Зробимо разом нашу громаду чистішою та охайнішою!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови