Вітаємо з Міжнародним днем благодійності!

5 вересня, в усьому світі відзначають Міжнародний день благодійності, встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 2013 року. Ідея відзначення такого дня полягає у наданні  важливості благодійництва та волонтерської діяльності, а також у приверненні уваги до проблем людей, пов’язаних із гуманітарними кризами.

Благодійники доповнюють діяльність державних структур у сфері охорони здоров’я, освіти, сприяють розвитку культури й науки. Традиції благодійництва продовжуються і нині. В українському суспільстві поступово зростає культура доброчинності.

Тож сьогодні привід відзначити багатьох добродіїв, небайдужих громадян та благодійні організації Лубенщини, які  завжди готові надати допомогу, плече підтримки, відгукуються у потрібний момент та без приводів.

У нашій численній громаді є чимало благодійних організацій та фондів, різних за своєю діяльністю та спрямуванням, волонтерських, релігійних та соціальних, професійних та створених звичайними мешканцями громади осередків. З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України рух благодійництва став тим життєво необхідним, мирним тилом, що подав руку дієвої допомоги не лише людям, що опинилися у складних життєвих обставинах, а й українцям з постраждалих від рук окупантів областей, добровольчим загонам самооборони, Збройним Силам України, пораненим захисникам та родинам загиблих героїв.

Щира вам вдячність та низький уклін за небайдужість, ініціативність, чітку громадянську позицію, патріотичність, ентузіазм та невтомність у творенні добра.

Саме ви надаєте суспільству та молодому поколінню приклад гуманності,  співчуття, безкорисливої допомоги та добропорядності , милосердя, світла та добра. Нехай ваша діяльність повертається людською вдячністю, задоволенням від праці, наснагою, натхненням на нові благодійні проєкти та  шляхетні справи. А, головне,  наближає нашу спільну перемогу над ворогом!

З  Міжнародним днем благодійності!

З повагою

Лубенський міський голова     Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови