Про культурну благодійність

Щороку, 5 вересня, у світі відзначають Міжнародний день благодійності. Творити благі, добрі, безкорисливі справи, милосердя чинити тим, хто потребує цього особливо, завжди було гідним і шанованим заняттям. У найважчий час випробувань для України наші захисники і народ демонструють неймовірну єдність, мужність та громадський спротив. Українські воїни достойно виконують свій обов’язок на лінії фронту, а всі, хто знаходиться в тилу, чим може, допомагає захисникам і постраждалим від кривавої війни. Лікують, дають прихисток, займаються волонтерством, збираючи гуманітарну допомогу, а також активно працюють у напрямку благодійності.

Спостерігаємо і нові культурні практики роботи культурних установ під час військових дій. З початком повномасштабного вторгнення російської федерації змінилося і професійне життя працівників культури. Доєднуючись до ініціатив благодійників - ми не тільки зміцнюємо наш культурний фронт, а ще й підтримуємо тих, хто тримає фронт на передовій.

Завдяки творчій діяльності аматорських колективів Центру культури і дозвілля та його філій під час благодійних заходів Благодійною організацією «БФ «МЕLEK» (керівник - Ірина Подфедько) та благодійною організацією БФ «Благодар життя» (керівник - Дарина Гермаш) зібрано близько 170 тисяч грн. І на цьому ми не зупиняємося, адже війна - спільна біда, з якою ми будемо боротися, не покладаючи рук, кожен на своєму фронті. Заради миру, заради щастя, заради нашої ПЕРЕМОГИ!

Хочемо подякувати всім, хто відкриває своє серце для допомоги іншим – БЛАГОДІЙНИКАМ!

Дякуємо вам за ваші великі серця, ваш час, розум, сили та всі можливі ресурси на допомогу іншим!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови