Робота з родинами громади триває

Фахівці Лубенського міського центру соціальних служб спільно зі спеціалістами служби у справах дітей провели плановий рейдовий виїзд з метою обстеження сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

У ході рейду батькам та іншим членам родин надано консультації з підвищення їх виховного потенціалу, проведені бесіди з профілактики зловживання спиртними напоями, недопущення проявів домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, належного догляду за дітьми, забезпечення їх одягом та взуттям до осінньо-зимового періоду, необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм у помешканні.

Потрібно пам’ятати, що виховання дітей – відповідальна справа. Розуміння між батьками, взаємоповага, підтримка, самореалізація, баланс сімейного та особистого життя, змістовне дозвілля, спільна участь у вихованні дітей, рівний розподіл домашньої роботи, як компоненти ідеї гендерної рівності, створюють сімейне середовище, сприятливе для розвитку дитини, дотримання її прав, формування гармонійної особистості.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови