Оперативна інформація станом на ранок 15.09.2022 р.

204-та доба напруженої, безперервної боротьби за територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.Ворог обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, намагається вживати заходів щодо перегрупування військ на окремих напрямках, веде повітряну розвідку. Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Противник продовжує завдавати ударів по помешканнях мирних жителів та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Від авіаційних, ракетних ударів та застосування реактивних систем залпового вогню постраждала інфраструктура понад 30 населених пунктів. За повідомленням Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони здійснила 12 ударів по місцях зосередження живої сили й техніки противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили чотири літаки окупантів: три Су-25 та один Су-24М.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 15 вересня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й стратегічних об’єктів..

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи та ведеться посилена підготовка до опалювального сезону. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Як і раніше, питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому   ради.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги! Будьте свідомими та обачними.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії: 0800 33038

Слава нації ! Слава героям України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови