Вітаємо з Днем рятівника

17 вересня відзначають своє професійне свято ті, хто мужньо й самовіддано стає на наш захист у найскладніших життєвих обставинах – наші рятівники. Цього дня вітають співробітників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спецформувань, а також усіх тих, хто зробив свій внесок у ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій.

Напередодні до Лубенських рятівників завітали з вітаннями Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та начальник Лубенської районної військової адміністрації Сергій Сіряченко.

Розглянувши подання 18 державної пожежно-рятувальної частини (м.Лубни) 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області та враховуючи сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у підтримання боєготовності підрозділу, високі показники в професійній діяльності, рішучі та самовіддані дії при ліквідації наслідків небезпечних подій та надзвичайних ситуацій та з нагоди Дня рятівника України Лубенський міський голова нагородив Грамотами виконавчого комітету Лубенської міської ради  особовий склад частини.

Він подякував рятівникам за те, що, з дня на день стикаючись з бідою, вони не черствіють душею, зберігають в собі готовність до самопожертви. Нагородою за цю нелегку і небезпечну працю служать суспільне визнання та повага.

Тож, бажаємо всім рятівникам мирного неба, щастя, здоров'я. Добра вам і вашим родинам, як можна менше тривожних викликів і безсонних ночей! Спасибі вам за вірність обов’язку, за постійну готовність до боротьби з незваним лихом, за те, що вдень і вночі стоїте на варті безпеки нашого здоров’я та майна.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови