Оперативна інформація станом на ранок 19.09.2022 р.

208-ма доба українського всенародного спротиву російському окупанту. Ворог продовжує обстрілювати будинки мирних жителів та об’єкти цивільної інфраструктури, порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за минулу добу росіяни завдали по об’єктах на території України три ракетні та 22 авіаційні удари, а також учинили понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. З початком цієї доби ворог провів ще три ракетних удари.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 19 вересня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

У місті відбулися заходи з нагоди 79-ї річниці вигнання нацистських окупантів у роки Другої світової війни та на підтримку ЗСУ України.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи. Ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги Будьте свідомими та обачними.

Повідомляємо мешканцям громади, що комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Україна переможе! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови