«Любов до рідної землі нікому і ніколи не здолати»

«Любов до рідної землі нікому і ніколи не здолати».  Під тако назвою 18 вересня у кінотеатрі «Київська Русь» відбувся  благодійний концерт на підтримку  Збройних Сил України.

У двогодинному концерті для місцевих мешканців та гостей нашої громади, виступили аматорські колективи філії Михнівський СБК: народний аматорський колектив «Гілея», народний аматорський вокальний ансамбль «Дивоцвіт», дитячий вокальний ансамбль «Домінанта», виконавці Лариса Супрун, Алла Гармаш, Віталій Соляр, Анатолій Супрун, Владислава Докторович, Яна Журба, Тетяна Коваль, Світлана Соляр, Оксана Мироненко, та  солісти Центру культури і дозвілля Олег Приймак та Юрій Задорожний.

 Справді, українська пісня відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня зазвучить по-новому- пісня України, яка перемогла.

17-18 вересня силами творчих колективів Центру культури і дозвілля та з долученням коштів від благодійного концерту філії Михнівський сільський будинок культури, за сприяння БФ «МELEK», вдалося зібрати 15,5 тисяч  гривень на підтримку ЗСУ. Це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Лише разом і лише до нашої Перемоги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови