Оперативна інформація станом на ранок 20.09.2022р.

209-та доба українського всенародного спротиву російському окупанту. Ворог намагається утримувати захоплені території та зірвати наступ українського війська на певних напрямах. Російські загарбники продовжують завдати вогневого ураження по позиціях наших військ уздовж лінії зіткнення, нищити цивільні та військові об’єкти, інфраструктури, ведуть повітряну розвідку та вживають заходів для відновлення втрачених позицій.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ у свіжому оперативному зведенні, за добу, що минула, від авіаційних, ракетних ударів і обстрілів із РСЗВ постраждала інфраструктура понад 33 населених пунктів. Проте, наша армія дає гідну відсіч.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 20 вересня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи. Ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовий період. Значних аварій в мережах не зафіксовано.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги Будьте свідомими та обачними.

Повідомляємо мешканцям громади, що комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки

Телефон Гарячої лінії: 0800 330385

Вірмо в ЗСУ! Слава Україні!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови