Поглиблюємо співпрацю з міжнародними організаціями

За результатами складного конкурсного відбору відділу економічного розвитку і торгівлі у співпраці з управлінням освіти виконавчого комітету Лубенської міської ради вдалося отримати перемогу у конкурсному відборі проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що впроваджується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.

На конкурсній основі перемогу отримав проєкт «Реконструкція внутрішньої системи опалення Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 та влаштування припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією повітря в будівлі школи за адресою: Полтавська область, м. Лубни, проспект Володимирський, 62/1». Вартість цього проєкту 107645,0 євро, з них грантова складова 100000,0 євро та співфінансування з місцевого бюджету 7645,0 євро.

В рамках співпраці 22 вересня відбулася перша двостороння онлайн-зустріч з експертами міжнародної організації та представниками громади. Від проєкту у зустрічі взяли участь Дмитро Левицький – консультант та Андрій Панащук – фахівець з технічних питань. Представниками Лубенської територіальної громади були Лубенський  міський голова,Олександр Грицаєнко , його перший заступник - Олег Соболєв, Наталія Брекало – директор Лубенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Мирослав Костенко – начальник управління освіти, Тамара Романенко – начальник фінансового управління, Ірина Курило - заступник начальника відділу економічного розвитку і торгівлі, Євгенія Байковська – інженер-будівельник управління освіти.

На зустрічі Лубенський міський голова привітав колег з успіхом і вдалим конкурсним відбором, експерти проєкту відзначили, що заявка від Лубенської міської ради була якісно підготовлена, та мала одну з найкращих ідей для реалізації в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні».

Співпрацю Лубенської територіальної громади з експертами буде продовжено й надалі до повного впровадження проєкту. А дітям, що навчаються в одній з найбільших шкіл міста буде ще краще й комфортніше.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови