Вітаємо з професійним святом!

Шановні працівники та ветерани машинобудівної галузі Лубенщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня машинобудівника!

Технічно розвинене суспільство визначається наявністю дієздатної промисловості і галузі машинобудування, здатністю виробляти різноманітні машини і прилади, знаряддя виробництва та предмети споживання.

Машинобудівна галузь Лубенщини займає одну з ключових позицій в економічному секторі країни, адже вона має свою власну структуру та історію. Завдяки вам, фахівці машинобудівної сфери, розбудовуються житлові масиви, заклади освіти, медицини, культури та спорту, розвивається комунальне господарство, проводиться благоустрій.

Наша громада завжди пишалася напрацюваннями та досягненнями у цій високотехнологічній галузі, а продукція машинобудівних підприємств Лубенщини знана далеко за межами держави.

У нинішній непростій ситуації ви, професіонали й ентузіасти, намагаєтесь зберегти славні трудові традиції машинобудівників нашого краю.  Ваші здобутки, багатий досвід та професіоналізм дуже важливі для розвитку економіки, адже машинобудівна галузь є візитівкою нашого Посульського краю.

Тож у цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу наполегливість, терпіння та відданість в обраній справі. Бажаю вам, шановні машинобудівники, міцного здоров’я, удачі, мирної праці, визначних здобутків та достатку!

З професійним святом вас!

З Днем машинобудівника!

 

З повагою

Лубенський міський голова                              Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови