Відбулося чергове засідання виконкому

28 вересня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради, протягом якого розглянуто та затверджено 26 питань порядку денного.

Перед початком роботи, за пропозицією Лубенського міського голови, хвилиною мовчання вшановано героїв, які полягли, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет держави, а також усіх жертв, які загинули від рук окупантів.

Насамперед члени виконкому заслухали виступ директора Комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Володимира Богатиренка про стан первинної медичної допомоги внутрішньо переміщеним особам Лубенської територіальної громади та забезпечення їх ліками та засобами медичного призначення на безоплатній основі. Проєкт рішення було затверджено після того, як доповідач дав відповіді на всі запитання стосовно роботи медичного закладу та проблем, що їх доводиться розв’язувати.

Про внесення змін до показників бюджету Лубенської міської територіальної громади та про виділення коштів з резервного фонду бюджету громади доповіла начальник фінансового управління Тамара Романенко.

Начальник Управління освіти Мирослав Костенко проінформував з питання щодо затвердження мережі класів і контингенту учнів закладів загальної середньої освіти, гуртків закладів позашкільної освіти, відділень та груп дитячо-юнацької спортивної школи Лубенської територіальної громади на 2022-2023 навчальний рік.

Питання комунальної сфери звучали у викладі в.о.начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства, Олександра Яременка та приймались за результатами голосувань. А саме:

про затвердження Правил приймання стічних вод у систему централізованого водовідведення Лубенської територіальної громади;

про затвердження переліку обʼєктів з капітального ремонту багатоквартирних будинків на 2022 рік згідно з Програмою співфінансування капітальних ремонтів багатоквартирних будинків м.Лубни на 2021-2024 роки;

про відпуск земляної маси (грунту), що утворилася при розчистці р.Сула.

Перейшовши до питань соціальної сфери, члени виконкому затвердили проєкти рішень про затвердження Положення про комісію з розгляду питань надання твердого палива у вигляді дров та матеріальної допомоги населенню Лубенської територіальної громади та про внесення змін до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради.

Крім того, начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак озвучив зміни до Комплексної програми розвитку соціального захисту населення на 2022-2024 роки та доповів про зміну назви та внесення змін до Комплексної програми підтримки учасників АТО та ООС та членів їх сімей – мешканців Лубенської територіальної громади у новій редакції, що також було затверджено після голосування. .

Упродовж роботи над порядком денним розглянуті також наступні питання:

про внесення доповнення до програми оборонної та мобілізаційної роботи на 2021-2025 роки;

про комунальну забудову;

про розміщення обʼєктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту;

про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами;

про внесення змін до рішень виконавчого комітету Лубенської міської ради;

про затвердження розпоряджень Лубенського міського голови, прийнятих між засіданнями виконавчого комітету та інші питання, що були винесені на розгляд чергового засідання виконавчого комітету.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови