Вітаємо з Днем усиновлення!

30 вересня в Україні відзначають День усиновлення. Не випадково він збігається з одним із особливих християнських свят – Днем Віри, Надії та Любові. Тож свято є символом милосердя і добра до людей, свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, - нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло «Чужих дітей не буває».

Станом на кінець вересня поточного року під опікою та піклуванням виконавчого комітету як органу опіки та піклування перебуває 27 родин, які народили дітей серцем.

Спеціалісти служби у справах дітей здійснюють консультативно-методичний супровід і контроль якості утримання та виховання дітей у родинах, переймаються кожною нелегкою дитячою долею.

У цей день щиро вітаємо з прекрасним святом батьків-усиновителів, які проживають на території нашої громади. Нехай Господь Бог благословить Ваші сім’ї добром, любов’ю, родинним щастям та достатком.

Щиро сподіваємося, що серед лубенців не закінчилися люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють серця і домівки для дітей, до яких доля жорстоко поставилася на початку життя. 

Пам’ятайте – ці діти завжди чекають на Вас!

 

 

З повагою

Лубенський міський голова                           Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови