Пам'ятаймо про старше покоління!

Шановне старше покоління Лубенської громади!

1 жовтня відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це свято мудрості й життєвого досвіду та привід вшанувати тих мешканців громади, які віддали їй найкращі роки натхненної праці, зусиль, розуму та таланту. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за цінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Молодь завжди намагається рівнятися на вас та потребує ваших добрих порад, життєвої науки та глибоких знань у різних галузях. Саме ви були тими зразковими першопрохідцями, які відбудовували інфраструктуру громади, дбали про її розвиток та розквіт, виховували та навчали нові покоління та дбали про їхнє світле майбуття.

Пишаємося тим, що у пору свого мудрого віку ви не припиняєте подавати молоді приклад активної громадянської позиції, ініціативності, патріотизму, саморозвитку та залишаєтесь для нас надійними наставниками й учителями.

Сьогодні ветеранські організації Лубенської громади стали в один стрій з молоддю та об’єдналися у справжні народні волонтерські осередки аби підтримати захисників України та вимушено переміщених осіб, дітей, тих, хто цього потребує. Дехто з вас, не рахуючись з віком та особистими інтересами, вирушив на фронт, аби знову стати на захист Батьківщини або бути корисним там, де це найбільше необхідно.

Тож дорогі ветерани, представники старшого покоління! Прийміть слова щирої вдячності за все, що ви здійснили заради нашого майбутнього та прийдешніх поколінь. Міцного здоров’я вам, мирного неба, світлої віри, довголіття. Нехай кожну хвилину Ваші серця наповнюються гордістю за успіхи дітей і онуків та повертається до вас їхньою повагою, турботою, опікою та любов’ю!

 

З повагою

Лубенський міський голова       Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови