Діємо разом для здоров'я і гідної старості

Напередодні відзначення  Міжнародного дня людей похилого віку громадська організація «Твій Світ» провела чергові гуманітарні візити.  

Вже більше восьми років організація надає соціальні, психологічні, соціально - педагогічні, соціально - медичні та інші послуги цій категорії населення. Під час війни потреби у цих послугах тільки зростають, тому зосереджують свої зусилля на залученні різних стейкхолдерів і самих представників старшого віку до надання допомоги і підтримки. Тож, цього дня, разом з волонтером, головою ради ветеранів мікрорайону №5 Олександром Глашкіним придбали та доставили продукти харчування і санітарні засоби.

Разом з волонтерками загону "Милосердя" Лубенського медичного фахового коледжу провели вимірювання артеріального тиску та проконсультували стареньких про  підтримку їх здоров'я під час кризових ситуацій.

Завдяки співпраці у складі мобільної бригади з фахівцями територіального центру соціального обслуговування виконавчого комітету Лубенської міської ради (директорка Наталія Сухонос) вадається швидко оцінити та вирішити певні проблеми, з якими стикаються зараз особи похилого віку у складних кризових обставинах. Відвідали і родину переселенців з Бахмута та надали потрібну домогу.

Заходи проходять завдяки проєкту "Швидке реагування і допомога людям, які постраждали від націонал – соціалізму, в тому числі внутрішньо переміщеним особам похилого віку Лубенської громади"  за підтримки Німецького фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" у рамках програми «Ми поруч!».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови