«Психологічна підтримка у сьогоденні»

3 жовтня у рамках проєкту «Охорона здоров’я, профілактика захворювань через бібліотеку та літературу, що є складовою україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича відбулася година бібліотерапії «Психологічна підтримка у сьогоденні». 

Учні волонтерського загону Лубенської ЗШ№3 разом з  керівником  загону  Наталією Костюк дружній, невимушеній атмосфері комунікували з психологинею Вікторією Соляник та соціальним працівником Оленою Комаровою, координаторами роботи мобільної бригади соціально-психологічної підтримки, яка діє в Лубнах. Молодь більш ширше дізналась про види насилля, а також почула про ряд мотиваційних дій, які вчасним реагуванням допоможуть убезпечитись від насильства та примусу. Поговорили і про стреси, їх наслідки та шляхи подолання депресивного стану, що цілком можливо та реально за рахунок  арттерапії, спортивних занять, наративних практик, на зразок ведення щоденника чи власного блогу.

Зацікавлення у молоді викликав і облаштований у книгозбірні куточок здоров’я: сучасні книги, якими у рамках проєкту поповнився бібліотечний фонд, і які без сумнів допоможуть поліпшити фізичне та ментальне здоров’я користувачів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови