Оперативна інформація станом на ранок 14.10.2022 р.

233 день героїчного опору України російським окупантам.  Сьогодні визначні для нашого народу свята – Покрова Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України!

На території Лубенської громади ситуація на ранок 14 жовтня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Надзвичайно актуальним у найближчі дні залишається прохання: у години пікового навантаження на енергосистему (з 17 до 22) максимально обмежити споживання електроенергії. Вимкніть не критично важливі електричні прибори. Це дозволить стабілізувати енергетичну систему України та уникнути значних аварій. Ці заходи зараз вкрай важливі для всієї держави.

Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Сьогодні можливі посилені обстріли інфраструктури наших міст і сіл, мирного населення. Спеціалісти попереджають, що через використання ворогом дронів-камікадзе тривоги можуть тривати довше. Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії 0800 330385

Боролися! Боремося! Поборемо!

Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови