З Днем захисників і захисниць України!

Шановні захисники та захисниці !

Щорічно 14 жовтня вшановуємо захисників і захисниць України, а також згадуємо тих, хто віддав життя за свободу й незалежність нашої держави.

Цей день обраний невипадково, адже саме сьогодні християни святкують Покрову Пресвятої Богородиці, яка була покровителькою запорізьких козаків, а відповідно, і - День українського козацтва.

Наша громада має свою давню історію. Це шлях до свободи, освячений кров’ю козаків та козачок, захисників та захисниць - героїв багатьох поколінь, - від князя Володимира, Северина Наливайка до сучасності.  Цього дня ми вшановуємо мужність і героїзм тих, хто поклав своє життя в ім’я незалежності й територіальної цілісності України впродовж довгих років поневолення нашого народу.

Сьогодні, коли  бійці щодня ризикують життям, цей день має особливе значення. Адже цьогоріч День захисників і захисниць України багато наших земляків зустрічають на полі бою, в окопах, у гарячих точках, де ведуться криваві бої. Кращі з кращих склали присягу у лавах Збройних Сил України та дають відсіч агресору. Ви всі мотивовані й рішучі, - справжні патріоти. Тож нині усі ми молимось за кожного з вас та складаємо спільну молитву до  Пресвятої Богородиці за ваш захист, за збереження життя та за таку довгоочікувану Перемогу.

Від усієї Лубенської громади бажаю усім захисникам та захисницям, козакам та козачкам надійного Божого захисту від ворожих куль на усіх небезпечних  шляхах, твердої та непохитної віри у перемогу, сили духу, підтримки  та розуміння рідних.

Зичу вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі!

З повагою

Лубенський міський голова Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови