Коло підтримки та відновлення для жінок

У Лубнах вихідними провели коло підтримки та відновлення з психологи нею Юлією Подою для охочих жінок. Провела захід громадська організація «Твій Світ». Самі ж організатори намагаються створити простір, в якому дорослі та діти могли б відновлюватися, долати труднощі війни, та завдяки конкретним практикам, відчуттю близькості, практичним знанням формувати стійкість і відчувати підтримку.

Під час зустрічі жінки познайомились з ефективними практиками, які можна виконувати, аби краще долати труднощі під час військових дій, бути опорою для дітей. Учасниці охоче спілкувалися з фахівцями, одна з одною, обмінювалися корисною інформацією та контактами під час чаювання, а також отримали набори з жіночих гігєнічних товарів. Подібні зустрічі допомагають жінкам, які переживають зараз кризові ситуації лишатися в тіснішому контакті з близькими й із собою.

Коло підтримки та відновлення для жінок провели спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради. Підтримати жінок стало можливим завдяки допомозі Німецького фонду Маршала США.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови