Лубенський міський голова привітав закохані пари

14 лютого у Лубенському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції ( м. Суми ) проведено 2 державні реєстрації шлюбу.

Привітав закохану пару, яка побралася цього дня, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба.

 14 лютого - найромантичніше свято у році.  День Святого Валентина - це коли у повітрі, не зважаючи на мороз та холод, вирують почуття кохання, ніжності та пристрасті. Звісно ж, цього дня лунають наймиліші та найважливіші вітальні слова на адресу коханих людей.

Так, у цей день, у Лубенському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) було проведено 2 державні реєстрації шлюбу.

Розділити святковий настрій наречених завітав Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба, які побажали закоханим довгих років життя при любові, злагоді та порозумінні. Також Олександр Петрович вручив парі, яка стала на весільний рушник пам’ятні подарунки на згадку про цю особливу, щасливу подію у їхньому житті.

Фахівці відділу підготували для наречених неймовірну атмосферу, оскільки хотіли, щоб свято для них було незабутнім, щоб цей день їм справді запам’ятався та залишився у спогадах на все життя. І це їм цілком вдалося.

 

За інформацією Лубенського

міськрайонного відділу державної реєстрації

актів цивільного стану Північно-Східного

міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми)

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови