З професійним святом!

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства Лубенщини!

Традиційно в жовтні в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника, який встановлений Указом Президента в жовтні 1997 року. Сучасний світ – це нестримний, безперервний  рух, у якому автотранспорт відіграє одну із ключових ролей для всіх сфер життя, є зручним та доступним засобом суспільних комунікацій. Економічний, соціальний розвиток держави неможливий без надійного функціонування автомобільної та дорожньої галузей. У цих важливих сферах економіки в Лубенській територіальній громаді трудиться чимало професіоналів, відданих обраній справі. Я дякую за вашу нелегку щоденну працю.

Тож з нагоди професійного свята слід відзначити автотранспортні підприємства, які також на належному рівні тримають свій важливий фронт робіт у такий важкий для нашої держави час, здійснюючи автоперевезення в тилу, а також доправляючи гуманітарну допомогу до постраждалих від рук окупанта міст, надаючи послуги вантажних чи пасажирських автоперевезень з окупованих територій України, а також до найбільш гарячих точок на фронті для бійців ЗСУ чи й просто виконуючи свою щоденну роботу.

Щиро вдячний вам за нелегку працю, високий професіоналізм, любов і відданість своїй справі, за розуміння суспільної значущості та відповідальне ставлення до своїх завдань та обов’язків, за ентузіазм, патріотизм та внесення своєї вагомої частки в загальну справу перемоги над ворогом.

З нагоди професійного свята бажаю автомобілістам і дорожникам Лубенської громади безаварійного руху, відмінних доріг надійної техніки, міцного здоров’я та удачі! Нехай на життєвих і професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло.

З професійним святом вас!

З Днем автомобіліста і дорожника!

 

З повагою

Лубенський міський голова                         Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови