Оперативна інформація станом на ранок 31.10.2022 р.

Розпочалася 250-та доба героїчного спротиву українського народу російським терористам. Загарбники зосереджені на утриманні тимчасово окупованих територій. Загалом 30 жовтня ворог завдав 4 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснив понад 90 обстрілів із РСЗВ військових і цивільних об’єктів на території України. Унаслідок ворожих ударів постраждало понад 20 українських міст та сіл. Проте, авіація наших Сил оборони протягом доби завдала по ворогу 21 удар, з них: 15 — по районах зосередження озброєння та військової техніки, 2 — по взводних опорних пунктах, а також 4 — по позиціях комплексів протиповітряної оборони противника.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 31 жовтня залишається стабільною та контрольованою. Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури. 

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Розпочато опалювальний сезон, просимо споживачів теплової енергії слідкувати за температурними показниками, дбати про її збереження та про утеплення власних приміщень.

Звертаємо вашу увагу на важливості максимального обмеження використання електричної енергії у години пікового навантаження на енергосистему (вранці з 07:00 до 09:00 та у вечірні години з 17 до 22). Вимкніть не критично важливі електричні прилади. Це дозволить стабілізувати енергетичну систему України та уникнути значних аварій. Ці заходи зараз вкрай важливі для всієї держави.

Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися  надзвичайно актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради.

Щодня можливі посилені обстріли інфраструктури наших міст і сіл, мирного населення. Спеціалісти попереджають, що через використання ворогом дронів-камікадзе тривоги можуть тривати довше. Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Тримаймо стрій! Слава ЗСУ!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови