Координаційна рада з питань запобігання та протидії домашньому насильству

1 листопада під керівництвом заступника Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Харченко відбулося засідання координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та гендерно зумовленому насильству. Присутні ознайомилися з роботою мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, що функціонує за сприяння Фонду UNFPA та БО «БФ Посмішка ЮА».

Також у ході засідання були затверджені місцеві Алгоритми дій взаємодії суб’єктів у випадках вчинення домашнього насильства щодо дорослих та дітей. Директор Лубенського міського центру соціальних служб Віктор Цимбал проаналізував результативність роботи фахівців центру з кривдниками та наголосив на необхідності проведення інформаційно-профілактичних заходів у громаді.

В обговоренні взяли участь начальники служби у справах дітей та відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради - Тетяна Башлій та Світлана Скиба.

Тож члени координаційної ради поділилися напрацюваннями, обговорили нагальні питання та внесли конкретні пропозиції, які, вважають, значно підвищать ефективність надання допомоги постраждалим особам.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови