Громада отримала нові автобуси

30 жовтня у рамках співпраці України з Естонією 6 громад, зокрема Лубенська та Семенівська, отримали автобуси🚌 марки "Iveco Irisbus". Передача транспорту відбулася на Житомирщині, в місті Олевськ (Олевська ОТГ).

З важливою гуманітарною місією – передати автобуси громадам завітали: перший заступник Голови парламенту Естонської Республіки Хелір Валдор СеедЕр, Посол Естонської Республіки в Україні Каймо Кууск, народний депутат України від партії «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко, голова Коростенської ОВА Юрій Тарасюк та голови громад. Загалом у цей день ключі від автобусів отримали: Олевська, Овруцька, Хорошківська, Березівська, Лубенська, Семенівська громади, а також Державний університет «Житомирська політехніка».

Отримати автобуси Лубенщині та Семенівщині стало можливим завдяки старанням депутата Верховної Ради України Олександра Трухіна. А розділити з присутніми радісну мить до Олевська завітав Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко разом з досвідченими водіями, які оглянули технічний стан транспорту та доправили його майже через 500 кілометрів до міста Лубни, що, можна сказати, і стало першим тест-драйвом, який завершився успішно.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови