З професійним святом!

Шановні працівники залізничної станції «Лубни»!

Прийміть щирі вітання з професійним святом — Днем залізничника!

Сьогодні на залізничній станції «Лубни» працюють справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу. У колективі станції виросло і зараз працює багато справжніх майстрів, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій країни.

Від початку війни саме залізничники евакуювали на захід нашої держави та у сусідні країни близько кількох мільйонів українців. Левову частку своєї праці та ентузіазму внесли і працівники Лубенської залізничної станції, будні яких від початку повномасштабного вторгнення стали небезпечними, але вкрай необхідними. Тож сьогодні ви є справжніми бійцями залізничного транспорту, адже нині потяги потрапляють під вогонь артилерії, бомби літаків та ракетні удари. Та попри це, машиністи та провідники й далі їздять у небезпечні рейси, роблячи свій внесок у справу наближення перемоги над ворогом.

Особливої подяки заслуговують ветерани Лубенської залізниці, уклінно дякуємо за багаторічну працю, міцного вам здоров’я і добробуту. А героїчним та самовідданим ентузіастам залізничної станції «Лубни» зичу миру і щастя, оптимізму і злагоди, нових професійних здобутків. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло та безпечні колійні магістралі.

Переконаний, що ви й надалі робитимете все можливе, щоб забезпечити високий рівень обслуговування пасажирів залізничної станції «Лубни», сприятимете зміцненню економіки та розвитку всіх галузей господарства нашої громади та України.

Тож мирних буднів вам і з професійним світом!

 

З повагою

Лубенський міський голова              Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови