Дякуємо за співпрацю Асоціації учасницького розвитку громад

Асоціація учасницького розвитку громад закупила та передала візочки для людей з інвалідністю лікарням Полтавської області. Зокрема, їх передали для Комунального підприємства «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Наразі візки є вкрай необхідними для лікарень, що приймають постраждалих внаслідок бойових дій осіб або людей, що перенесли важкі операції та потребують додаткової допомоги із переміщенням.

Для Асоціації є важливою оцінка таких потреб та їхнє щонайшвидше задоволення у кожній з громад, що співпрацюють із нами. Такими ініціативами ми намагаємося спростити, спричинене війною навантаження на ці міста.

Дякуємо Лубенській міській раді за плідну співпрацю та бажаємо подальших успіхів у виконанні поставлених цілей для досягнення максимальної підтримки нашої країни та зростання добробуту українського народу.

Проєкт «Соціальна згуртованість для подолання гуманітарної катастрофи у громадах Харківської, Сумської та Київської областей через підвищення спроможності Полтавської області як центру розміщення ВПО» впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#UNRPP #Association

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови