Хвала дбайливим рукам!

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі людей, які щодня забезпечують реалізацію соціального захисту вразливих верств населення. Соціальна робота по праву вважається справжнім мистецтвом, адже потрібно завжди налагоджувати взаєморозуміння між людьми, перейматися їхніми проблемами, бути співчутливими.

Станом на 1 листопада на обліку в ТЦСО (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради перебувають 1650 пенсіонерів, із них 550 жителі сільської місцевості. 86 соціальних робітників відділень соціальної допомоги вдома надаються понад 40 видів побутових послуг одиноким громадянам за місцем проживання. Праця соціального робітника не з легких, оскільки більшість підопічних – це літні, одинокі люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно. Але водночас фахівцями соціальної сфери надаються якісні й вчасні послуги. Крім того, соціальні робітники прагнуть підтримувати стабільний психоемоційний стан підопічних, що є дуже важливим у непрості часи сьогодення. Часом буває так, що достатньо простої доброзичливої розмови з літньою людиною, щоб побачити в її очах радість та посмішку на обличчі.

До територіального центру постійно надходять слова подяки від підопічних, які обслуговуються у різних відділеннях установи. Щиро дякують за сумлінну роботу всіх працівників центру і саме така подяка є найвищою оцінкою благородної справи.

Користуючись нагодою, щиро вітаю всіх своїх колег, ветеранів терцентру з професійним святом! Висловлюю слова вдячності за працю, за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, не байдужість до чужого болю. Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, щастя, невичерпної життєвої енергії, впевненості в завтрашньому дні, миру. Нехай добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею!

 

Директор територіального центру             Наталія СУХОНОС

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови