Вітаємо з професійним святом!

Щороку в першу недiлю листопaдa нa Укрaїнi вшановують людей особливо гуманної професії - День працівників соціальної сфери.

Тож від себе особисто, від Лубенської громади, депутатського корпусу щиро вiтaю тих, хто обрaв для себе дуже почесну та шляхетну мiсiю – щоденну турботу та піклування про тих, хто нaйбiльше цього потребує у нaшому суспiльствi.

Соціальна сфера Лубенщини представлена потужною, професійною армією фахівців своєї справи, які сумлінно трудяться в Управлінні соціального захисту населення. Серед таких хочеться відзначити Марину Жайворонок, Валентину Запорожець, Тамару Чорнокал.

Говорячи про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема про відділення соціальної допомоги вдома № 1, слід щиро подякувати Валентині Сергієнко, Ніні Сидоренко, Світлані Шелдяковій, Любові Карасенко, а також працівникам відділення соціальної допомоги вдома № 2 – Людмилі Курочці, Лідії Рососі, Оксані Марченко та Світлані Ляшенко, які мають трудовий стаж роботи близько 30 років.

Добросовісно та сумлінно ставляться до своїх обов’язків в умовах воєнного стану фахівці Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: Інна Піддубна, Світлана Кулакова, Таміла Дідик, Юлія Мартинова та Марина Яременко, які завжди вчасно та відповідально виконують важливі доручення з надання допомоги родинам, що перебувають у складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщеним особам. Неоціненною також є титанічна праця, що лягає на плечі колективу спеціалістів Лубенського міського Центру комплексної реабілітації дітей, адже вони є істинними янголами-охоронцями, а разом з тим і лікарями, і наставниками для вихованців Центру.

Шановні, в умовах непримиренної війни з ворогом ваша праця є надважливою та вкрай необхідною, адже саме ви постійно зустрічаєтеся з людськими проблемами в побуті, труднощами, розпачем, безпорадністю та горем. З упевненістю можу сказати, що ви справжні професіонали своєї справи, здатні витримати виклики часу та гідно утримувати соціальний фронт нашої громади. Сьогодні ваша робота набуває виняткової важливості, адже ви опікуєтеся вимушеними переселенцями, сім’ями учасників антитерористичної операції, соціально незахищеними мешканцями громади, людьми похилого віку, самотніми та знедоленими, тими, хто опинився у нелегких життєвих обставинах, немічними та безпорадними - всіма, хто у важкий період залишився наодинці з негараздами та потребує підтримки й допомоги, хто залежить від вашого доброго слова, розуміння, турботи та посмішки.

Тож з нагоди свята хочу висловити безмежну вдячність та глибоку шану всім працівникам соціальної сфери за високі професійні якості, здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків, за душевну щедрість, сердечність, небайдужість до чужого горя і болю.

Бажаю вам гідної винагороди від суспільства, а також міцного здоров’я, мирної праці, невичерпного джерела енергії. Нехай ваша доброта, чуйність та мудрість повертаються вдячністю, людською любов’ю і повагою.

З професійним святом вас!

 

З повагою

Лубенський міський голова                    Олександр ГРИЦАЄНКО

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови