Донатимо на ЗСУ, а відсвяткуємо потім!

ДОНАТИМО НА ЗСУ, А ВІДСВЯТКУЄМО ПОТІМ: працівники культури перерахували свій одноденний заробіток на потреби ЗСУ

Справжнім святом для кожного українця стане той день, коли по всіх телеканалах, з кожних вуст прозвучить: «Війна закінчилася, ми перемогли!» А зараз найважливіше, щоб у наших захисників було все аби дати потужну відсіч ворогові.

Саме тому працівники культури нашої громади вирішили відзначити своє професійне свято – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, – перерахувавши свій одноденний заробіток на підтримку воїнів. До ініціативи профспілки Центру культури і дозвілля долучилися працівники Управління культури і мистецтв та мережі бібліотек громади. Зібрані кошти у сумі 29150 грн. 00 коп., перераховано на рахунок БФ «Повернись живим».

Звісно, це не єдиний внесок наших працівників, адже з першого дня війни усі вони робили індивідуальні пожертви, організовували благодійні концерти, брали участь у благодійних акціях, відправляли кошти на закупівлю необхідних речей і обладнання, усіма можливими способами підтримували людей, які покинули свої домівки і знайшли прихисток у нашій громаді...

Святкові концерти, веселі привітання, квіти, солодощі, - усе це буде потім, після війни. І наша гучна пісня стрімким птахом злетить у вільне, мирне українське небо.

А зараз – наближаємо Перемогу разом! Хай якнайшвидше радість перевищить сум! Тримаймо стрій на культурному фронті!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови