Міжнародна благодійна організація Uk-Med допомагає українцям

Зараз Україна, як ніколи, відчуває підтримку міжнародних партнерів, які вже понад 9 місяців війни стоять пліч-о-пліч з нами.

Недержавна англійська благодійна організація Uk-Med активно співпрацює з країнами, мешканці яких перебувають у складній геополітичній та економічній ситуації. Безпосередньо в Україні ця взаємодія налагоджена з Міністерством охорони здоров’я. Чимало добрих справ зроблено фахівцями за цей час. Мобільні клініки цієї організації працюють в Полтавській, Сумській, Чернівці, Харківських областях. Тут надають безкоштовні медичні послуги для переселенців та місцевого населення, а також безкоштовну психологічну допомогу.

Нещодавно така мобільна бригада завітала в Лубни. Фахівці відвідали та надали допомогу внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово мешкають у приміщенні гуртожитку Лубенського лісотехнічного коледжу.

Дякуємо всім, хто допомагає українцям вистояти і перемогти!

 

Коментарі  
Добрый день проживаю в харьковской области мама инвалид пенсионер может ли она получить гуманитарную помощь
Якщо ви тимчасово мешкаєте в Лубенській територіальній громаді, зареєстровані як внутрішньо переміщена особа, то вам необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення за адресою м.Лубни, просп. Володимирський, 9. тел. (+38 05361) 71 453, 71 405.
Добрый день можно узнать контакты ваши в Украине Я по поводу роботы водителем
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови