Пам'ятаймо про людей з інвалідністю

3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає День людей з інвалідністю. З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України кількість людей з особливими потребами, на жаль, збільшилася.

В умовах цілодобових атак ворога на мирне населення, постійні ракетні удари, артилерійські обстріли соціальної інфраструктури та інші воєнні злочини країни-терориста, тяжкі травмування та фізичні каліцтва отримує все більше наших громадян, серед яких молодь, жінки, діти, люди похилого віку.

Та саме ті, на чию долю випали тяжкі випробування, хто через прикрий збіг обставин чи інші причини втратив здоров'я та можливість повноцінно жити, завжди демонстрували суспільству приклад нескореності, сили духу та мужності, витривалості, оптимізму, жаги та любові до життя.

Тож сьогодні гарна нагода висловити слова захоплення та глибокої поваги до тих, хто не зламався та не втратив віри в себе, у власні сили, хто ніколи не припиняє боротьби з труднощами та випробуваннями долі, хто щодня долає власний еверест і не здається.

Вже вкотре переконуюсь, що люди з особливими потребами мають й особливий характер - сильний, вольовий, вони, не дивлячись на хвороби та тяжкі недуги, дивують цілеспрямованістю, чіткою громадянською позицією, бажанням активно розвиватися і навіть вести за собою інших, надихаючи власним прикладом та оптимізмом.

Тож у День людей з інвалідністю щиро зичу вам, сильні духом, здоров`я, мирного неба, оптимізму, родинного затишку, добробуту, шанобливого й поважного ставлення в суспільстві. Нехай на Вашому життєвому шляху зустрічаються лише добрі люди, які допоможуть Вам саме в ту мить, коли Вам це найбільше потрібно.

Дякую за ваш життєвий подвиг,  громадську активність,  потужну внутрішню силу, душевну красу, добро, позитив та світло, що завжди перемагає пітьму.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови