Оперативна інформація станом на ранок 02.12.2022 р.

282--га доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Ворог не припиняє обстрілів підрозділів Сил оборони вздовж усієї лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних і 23 авіаційні удари, здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів зазнали понад 25 населених пунктів.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 2 грудня в цілому стабільна. Подача води побутовим споживачам відновлена.

Електроенергія мешканцям громади  подається у режимі, що дозволяє навантаження на енергосистему регіону. Графіки можуть корегуватися.

Проте, як і попередньо, переконливо просимо: у час, коли подається електроенергія, не вмикати одночасно всі енергомісткі прилади й, по можливості,  максимально обмежити споживання електроенергії.

Можливе подальші перебої з постачанням електроенергії (а, відповідно, й тепла та води) споживачам. Відповідно до цього звертаємо увагу, що перелік Пунктів Незламності поновлено.

Триває посилене цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними.

Нагадуємо, що з 19.11.2022 року  комендантська година на території області триває з 23:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Телефон Гарячої лінії: 0800 330385

Вірмо у ЗСУ! Вистоїмо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови