Подякували волонтерам Лубенщини

5 грудня у приміщенні виконкому відбулася зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка з волонтерами Лубенщини, участь у якій взяли секретар міської ради Маргарита Комарова, керуюча справами виконкому Юлія Білокінь та запрошені.

Спілкуючись у невимушеній атмосфері з присутніми, Олександр Петрович зазначив, що відзначити якусь одну волонтерську організацію чи окремого волонтера неможливо, адже кожен сьогодні добровільно робить неоціненний внесок в нашу загальну перемогу, допомагаючи ЗСУ, вимушено переміщеним громадянам чи на місцях, у тилу.

Поміж тим, міський голова подякував усім присутнім волонтерам, які представляли різні громадські організації Лубенщини та яких об'єднувала єдина спільна риса -  бажання безкорисливо допомагати, робити це від щирого серця, не задля винагород чи визнання.

Гармонійним доповненням такого невимушеного спілкування став патріотичний вірш «Я утверждаюсь» П.Тичини, у виконанні вихованця Центру культури та дозвілля Дмитра Ешби. Слова вдячності на адресу присутніх волонтерів, які постійно підтримують наших земляків-захисників, воїнів ЗСУ, сказав волонтер групи "З рук у руки" Руслан Сімонов.

Крім того, запрошених нагороджували подяками виконавчого комітету Лубенської міської ради та павербанками (зовнішніми акумуляторами), що неодмінно знадобляться у такий нелегкий час.

А волонтерська група мешканців Нижчого Булатця, яка  нарахувала, що з початку війни виготовила та доправила для наших військових близько 35 тисяч консервів, отримала від влади громади генератор, слова щирого захоплення та подяки.

 Тож дорогі волонтери, прийміть щиру вдячність за вашу працю, за сміливість, наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей і вчасно допомогти, за ваші палкі. Нехай ваше добро повертається до вас сторицею! Здоров’я вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови