Про чергове коло емоційної підтримки у Вовчику

Днями Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» спільно з Лубенською публічною бібліотекою імені Володимира Малика провели чергове коло соціо- емоційної підтримки для людей похилого віку. Захід відбувся у філії Вовчицької сільської бібліотеки, а до участі у зустрічі запросили внутрішньо переміщених осіб похилого віку.

Під час заходу учасники і учасниці говорили про стресостійкість в умовах війни. Психологиня Юлія Пода розповіла про способи подолання стресового стану. Йшлося і про те, як вчасно використати власні ресурси в стресових ситуаціях.

На завершення учасники і учасниці кола робили дихальні вправи, щоб покращити самопочуття, а потім ще й співали українських пісень та чаювали. Тож присутні мали змогу в чергове переконатися у тому, що перемогти темряву і зиму допомагають тепло спілкування, посмішки, вірші Ліни Костенко, українські народні пісні та гаряча кава і смаколики.

Заходи проходять завдяки проєкту "Швидке реагування і допомога людям, які постраждали від націонал – соціалізму, в тому числі внутрішньо переміщеним особам похилого віку Лубенської громад", за підтримки Німецького фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє", у рамках програми «Ми поруч!».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови