Привітали захисників

6 грудня у виконкомі з нагоди Дня Збройних Сил України відбулася зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка з військовослужбовцями, бійцями добровольчих формувань  та територіальної оборони, участь у якій взяла секретар міської ради Маргарита Комарова, керуюча справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, радник міського голови Сергій Сухина, завідувач сектору мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконкому Андрій Осацький.

Олександр Петрович привітав присутніх захисників, які мають різні звання та посади, почавши з обговорення нагальних потреб нашої армії, бійців на фронті, де є багато земляків з Лубенщини, а також місцевих добровольчих формувань. Як зазначив він, наші Збройні Сили щодня доводять високий рівень боєздатності та своєї професійності, успішно відбиваючи атаки ворога на різних напрямках та даючи гідну відсіч. За його словами, лише з нашої громади до лав армії призвано близько 1,5 тис. чоловіків, адже зараз немає нічого важливішого за перемогу над ворогом. А ціна цьому надто висока – загибель наших героїв, важкі втрати військових, серед яких і лубенці, є також безвісти зниклі та полонені, доля яких невідома. Проте наша українська армія надихає своїми щоденними подвигами та ні на мить не дозволяє сумніватися, що ми обов’язково переможемо.

Вдячність владі громади за всебічну підтримку наших захисників висловив начальник штабу ДФТГ - 1, підполковник запасу ЗСУ Олександр Жалдак.

З нагоди Дня Збройних Сил України запрошеним військовим вручалися грамоти виконавчого комітету та цінні подарунки, а музичне вітання для героїв нашого сьогодення звучало від співака Сергія Дуди, який під акомпанемент гітари виконав українські пісні для присутніх захисників громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови