Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Шановні мешканці Лубенської територіальної громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю із професійним святом усіх, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням та працює на благо нашої громади і прагне, щоб вона була сильною та спроможною.

Це свято притаманного українцям способу суспільного життя, в основі якого самоврядне суспільство. Це давня слов’янська і давньоруська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. Тільки така влада і є справді народною - владою не над суспільством, а легітимною владою самого суспільства, для суспільства і в інтересах суспільства.

Прийміть слова вдячності і поваги за професіоналізм, активну громадянську позицію, глибокий патріотизм та послідовну відданість ідеї розбудови в Україні місцевого самоврядування, що базується на принципах європейської демократії.

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування.

Найголовніше бажання кожного з нас у цей важкий для України час – це наша Перемога і МИР на нашій благословенній землі. Цього я щиро всім бажаю.

А ще зичу всім наснаги, сил, здоров’я та нових ідей на благо Лубенської громади та усієї Держави!

З повагою,

Лубенський міський голова       Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови