Привітали працівників органів місцевого самоврядування

7 грудня у приміщенні виконкому працівники органів самоврядування приймали вітання від Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка. День самоврядування, що відзначається в Україні з 1990–го року, - це свято не лише органів влади на місцях, а й усієї громади, цілої злагодженої ланки багатьох інших фахівців.

Специфіка роботи кожної окремої ланки структурного підрозділу тісно взаємопов'язана з багатьма іншими. Працювати в органах самоврядування - означає працювати задля людей та покращення їхнього рівня життя, розв'язання соціально-економічних, фінансових, комунальних та цілого ряду інших питань, прийняття відповідних рішень, тощо.

Кожна громада має свої здобутки та проблеми, надто у час повномасштабної війни, проте, як зазначив у своєму слові Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, працівники органів самоврядування з перших днів війни зорганізувалися і діють, як єдина згуртована команда, підтримуючи загони добровольчих формувань територіальної оборони, бійців на лінії фронту, вимушено переміщених громадян, налагоджуючи постачання гуманітарної допомоги до найбільш постраждалих від окупантів регіонів та міст, а також отримуючи натомість гуманітарні вантажі від закордонних партнерів, долаючи наслідки економічної скрути, спричинені війною та її наслідками. Дехто з колег вирушив на фронт, щоб боротися з ворогом та повернутися з перемогою, аби далі повернутися й трудитися в мирі та спокої.

І хоч сьогодні всі думки лише про наших бійців на фронті та про наближення допомоги, Олександр Петрович привітав колег з професійним святом, подякувавши за роботу, відповідальне й добросовісне ставлення до своїх обов'язків та з нагоди Дня працівників органів самоврядування.

 А відтак, Подякою Полтавської обласної ради відзначено депутата міської ради Сергія Супруна. Почесні грамоти Лубенського міського голови отримали: начальник КП "Ритуалсервіс" Наталія Омеляненко, головний спеціаліст організаційного відділу Лілія Кисляк, а також спеціалісти сектору по роботі з органами самоорганізації населення - Олександр Ковалєров, Валентина Савченко та Валентина Безверха.

Грамоту виконавчого комітету Лубенської міської ради вручено в.о начальника управління житлово- комунального господарства Олександру Яременку. Крім того, подяками виконавчого комітету та грошовими винагородами нагороджено й багатьох громадських активістів.

А приємним музичним дарунком у день професійного свята працівників органів самоврядування привітав співак і виконавець Володимир Матяш, виконавши кілька українських ліричних пісень.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови