Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

17 лютого відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області під головуванням міського голови Олександра Грицаєнка.

 Сприяючи забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, комісією розглядаються питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення.

Цього разу на засіданні комісії були розглянуті питання, серед яких - про визначення способу участі батька у вихованні малолітньої доньки, про визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком, про неналежне виконання батьківських обов’язків, про підтвердження місця проживання малолітньої дитини для тимчасового виїзду за межі України, про припинення опіки, про надання дозволів на здійснення правочинів за участю малолітніх та неповнолітніх дітей, про призначення опіки над житлом. Розглянуті та затверджені індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

За результатами засідання комісією прийняті рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови