«Літописець з берегів Сули»

Літературний спадок Володимира Кириловича Малика не потребує реклами, його твори знають і люблять мільйони читачів різного віку. Протягом кількох десятиліть романи В. Малика є найулюбленішими серед наших читачів – цінителів історичної прози. Та все ж, з нагоди 100-літнього ювілею письменника, в читальній залі Лубенської міської бібліотеки для дітей оформлена книжкова виставка «Літописець з берегів Сули».

 

Розділ «Його слова, мов журавлі, з минулого в майбутнє линуть» містить перші книги письменника, що були видані для дітей. Маємо найпершу надруковану книжечку Володимира Кириловича. Оті «Журавлі-журавлики», задум, яких народився на Київщині, а писалися автором вже в наших Лубнах. В нашому місті з-під його пера виходять одна за одною казки-легенди «Чарівний перстень», «Месник із лісу», «Воєвода Дмитро», «Микита Кожум’яка», «Червона троянда», їх пропонуємо молодшим читачам.

Безперечно виставка містить відомі історичні романи письменника, літературно-критичні статті та книги, що висвітлюють життєвий і творчий шлях великого майстра слова.

А з 20-го лютого користувачі нашої книгозбірні зможуть більше дізнатися про В. Малика, зайшовши на блог бібліотеки http://lubnybiblditu.blogspot.com, де буде представлений інтерактивний плакат з цікавою інформацією.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови