Мистецький Миколай - з добром до дітей

У душі кожного з нас сяє часточка добра і світла. Її неможливо відібрати чи вбити, вона надихає та додає снаги навіть у найтяжчі часи. І створюється вона у дитинстві з любові та ласки, з добрих казок і віри в чудеса. Тож ми, дорослі, й намагаємося створювати для малечі справжні дива, особливо у новорічно-різдвяні свята. А найчудесніше та найдобріше з них - День Святого Миколая.

Тож, не відступаючи від традицій, цього святкового грудневого дня працівники галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею ім. Г.Я. Стеллецького підготували цікаву розважальну програму для малечі – першокласників Лубенської ЗОШ №8.

Малих гостей щиро вітала приязна й доброзичлива ведуча Алла Литовченко, запрошуючи їх до веселого інтерактиву. Художниця Юлія Прийменко запропонувала дітворі цікавий майстер-клас з малювання, під її дружнім керуванням маленькі відвідувачі із задоволенням відкривали у собі художні таланти.

Було гамірно, весело й цікаво. Захід залишив по собі багато приємних спогадів і неминуче заронив у душу кожної дитини ту саму сяючу іскорку добра, яка у майбутньому дорослому житті стане підтримкою і розрадою...

Наші діти – неймовірні! Їхній дух – незламний, енергія – вируюча, душа – світла й легка. Тому Святий Миколай щороку заглядатиме у їхні оселі, даруючи надію на краще і невеличкі солодкі дарунки.

А нас, дорослих, нехай він наділяє потужною силою і терпінням, благословляє на мир і добро!

Дякуємо Юлії Прийменко за секрети майстерності, ансамблю "Роксолана" (керівник – Олена Тесленко) за драйв та позитив, а також нашому спонсору - депутату Лубенської міської ради Ігорю Онікієнку – за активність та небайдужість.

Віримо в наших захисників, віримо в перемогу!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови