Вітаємо з Днем працівників архівних установ!

Шановні працівники архівної справи Лубенщини!

24 грудня в Україні відзначається День працівників архівних установ - ваше професійне свято. Архівна спадщина громади містить у собі безліч фондів, що зберігаються у системі архівів по всій території країни, а сучасні архіви - це колосальний інформаційний ресурс, який має неоціненне історичне, наукове і культурне значення.

В Україні роль архівістів набула особливого змісту, адже сьогодні необхідно зібрати й забезпечити зберігання для майбутніх нащадків кожний цінний документ, який свідчить про епоху перетворень, розвиток територіальної громади, найрізноманітніші трансформації та найважливіші події.

Завдяки вашій скрупульозній роботі, терпінню, наполегливості, джерела національної пам’яті українського народу зберігаються на віки, поєднується нерозривний зв’язок минулого, сьогодення і майбутнього. А це вся хроніка подій, історія як конкретних людей, так і цілих родин та видатних родоводів, міст і селищ нашої мальовничої Лубенщини, що їх плекають працівники архівних установ: зберігають, комплектують та ведуть облік необхідних документів.

Користуючись нагодою, хочу привітати всіх архівістів нашого району, ветеранів архівної справи, працівників архівних підрозділів, які відповідають за ведення діловодства та архівної справи у громаді, трудових архівів з їх професійним святом — Днем працівників архівних установ.

Бажаю Вам здоров’я, добра, щастя, успіхів та творчої наснаги у збереженні та примножуванні документальних багатств Національного архівного фонду України. Щиро дякую за кропітку щоденну роботу, наполегливість і витримку, а також висловлюю впевненість, що вона й надалі буде такою ж багатогранною, творчою і натхненною.

З Днем працівників архівних установ!

 

З повагою

Лубенський міський голова     Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови