У Лубнах відкрилася новорічна локація - Lubny Santa

22 грудня Лубнах відчинила свої двері для відвідувачів атмосферна локація - Lubny Santa. Це затишний простір з новорічними декораціями, де Санта чекає на відвідувачів у визначений час.

Організатори – Даша Карякіна та Олексій Шепель, які з перших днів війни займалися волонтерською діяльністю трохи іншого спрямування, вирішили створити більш творчий проєкт для новорічного настрою дорослих та дітей нашої громади. Ним якраз і стала атмосферна локація під назвою - Lubny Santa.

Ініціатори ідеї прагнуть аби цей проєкт приніс відчуття: «Ми - разом, ми - сильні, ми розвиваємо місто попри все, ми підтримуємо один одного і намагаємося подарувати теплі емоції у цей час». Тут вам запропонують випити гарячий напій та поласувати смаколиками, зробити світлини у тематичних фотозонах на власний телефон, написати листа Санті чи просто обійнятися з ним, провести 1,5 години у затишному просторі, трохи підняти настрій та додати позитивних емоцій. Сторінки проєкту: Instagram, Facebook, Lubny_Santa https://www.facebook.com/profile.php?id=100088431503517.  

Проте, родини, де виховуються дітки- сироти, дітки з інвалідністю чи багатодітні родини, мають змогу отримати квитки для найменших мешканців громади від організаторів у подарунок.

Тож усі подробиці на сторінці @lubny_santa в Instagram та Facebook або за телефоном: 050 277 55 00

Завітайте до атмосферної локації за емоціями та відчуттям свята, а головне – подаруйте його дітям та потіште себе атмосферою тепла та радості!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови