Новорічне свято у терцентрі

23 грудня відбулася концертна програма в приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради для відвідувачів.

Щедрівками та колядками заполонилась зала у виконанні хору ветеранів територіального центру «Зустріч». Також колоритні українські народні пісні звучали у виконанні Марії Білик, Ніни Василенко, Володимира Павленка та Галини Білодід.

Продовжила новорічні вітання директор територіального центру Наталія Сухонос. Вона привітала всіх присутніх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажали міцного здоров’я, натхнення, а саме перемоги та   миру нашій країні.

Попри війну, світлий дух Різдва приходить до українців та підсилює віру в те, що наш народ витримає всі випробування та вийде переможцем у цій страшній війні. А пісня завжди була поруч з українцями, допомагала у скрутні години та піднімала бойовий дух. Тож, концерт пройшов змістовно та цікаво, відвідувачі територіального центру отримали море насолоди та купу  позитивних емоцій, тож поверталися додому  зі справжнім новорічним настроєм.

 

Завідувач відділення

денного перебування

Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови