«Розсипа Зима сніжинки зі святкової торбинки»

Вже стало доброю традицією у Лубенській міській бібліотеці для дітей щорічно, в останню неділю грудня, проводити для маленьких користувачів книгозбірні зимове свято. Тож і цієї неділі читальний зал бібліотеки був заповнений веселою та гамірною дітворою, що зібралася на бібліотечне свято «Розсипа Зима сніжинки зі святкової торбинки».

Розпочала свято завідувач бібліотеки Людмила Шовкопляс, яка розповіла про підготовку до бібліотечного свята, про зимові традиції та щиро подякувала за допомогу у придбанні подарунків директора ГО «СЖТ «За майбутнє дітей України» Раїсу Кошель, депутата Полтавської обласної ради Наталію Сухонос, волонтерку Катерину Богинич.

З теплими словами привітання звернулася до дітей Наталія Сухонос, яка побажала малечі щасливо зростати в мирі та в спокої, а також здійснення найзаповітніших мрій!

А далі розпочалося театралізоване казкове дійство «Викрадений сніг», підготовлене працівниками бібліотеки разом зі своїми читачами. Казкові герої Їжачок та Зайчик привели на свято Зимоньку, яка почастувала малечу смачними цукерками за веселі дитячі віршики, щедрівки та колядки. Для більшої казковості покликали героїню казки Наталі Забіли Снігуроньку. Веселими іграми, забавами та вікторинами всі присутні діти допомогли казковим героям переконати Тигрулю, щоб вона віддала викрадені хмаринки-сніговинки. То ж імпровізований снігопад викликав величезне здивування, захоплення і радість у малечі. А чудові подарунки додали ще більшої наснаги.

Створити святкову атмосферу допомагав учень 4-го класу ЗОШ №1 Ровний Олексій, керуючи музичним пультом. Ролі казкових героїв виконали учень 5-го класу ЗОШ №1 Німич Ярослав, учень 5-го класу ЗОШ №10 Святослав Сирота, учениця 5-го класу ЗОШ №2 Бовсуновська Мар'яна, учениця 7-го класу ЗОШ №10 Івко Віталіна, а вела все дійство в образі Зими бібліотекар Галина Кравчук.

Колектив бібліотеки дякує дітям та дорослим за участь і допомогу в проведенні свята та бажає всім Миру, Добра і Злагоди!

Завідувачка бібліотеки Людмила Шовкопляс

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови